LAWINE is een organisatie van en voor Nederlandse mannen en vrouwen en hun van origine niet Nederlandse parnter en hun kinderen. Lawine organiseert diverse activtiteiten en is een non profit organisatie. Na het succes van de eerste, zijn we blij om jullie te kunnen melden dat de tweede LAWINE-lounge eraan komt. Het zal plaats vinden op vrijdag 17 juni, wederom in het Lawinekantoor, Nieuwe Herengracht 95 in Amsterdam, van 17.00 tot 22.00 uur.

Verassing: We hebben Barbara Waldis bereid gevonden om te komen. Zij is een bekend Zwitsers wetenschapster, die op dit moment een periode in Nederland doorbrengt en veel onderzocht en gepubliceerd heeft over interculturele relaties in Zwitserland. Ze zal haar documentaire ?DestiNation Love? vertonen, haar visie toelichten en er zal volop gelegenheid zijn om met haar van gedachten te wisselen.

Verder is het lounge-concept ongewijzigd, neem allemaal (zelfgemaakte) lekkere hapjes en een drankje mee. En vergeet ook niet een introducé (met een biculturele (ex) relatie) mee te vragen, we willen het aantal deelnemers laten groeien. Diversiteit van de bezoekers is vorige keer zeer inspirerend gebleken. Daarom zijn mannen en (van oorsprong) niet-nederlandse vrouwen extra welkom.

Helga coördineert deze lounge, laat haar via mail: helgasmit@freeler.nl even weten of je komt en wat je van plan bent om mee te nemen (eten en/of drinken). Ook met vragen kun je ook bij Helga terecht.

Wil je meer weten over lawine www.stichtinglawine.org